Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bouwpercelen voor zelfstandig, maar verzorgd wonen.

€ 32.460 vanaf
, ,
Voeg toe aan favorieten

Helaas, of gelukkig, worden we allemaal ouder en deze ouderdom zorgt voor veel twijfels. Twijfels over het feit of men nog wel in Spanje kan blijven wonen, of het niet te ‘zwaar’ zal zijn om in een vreemd land oud te worden, danwel angst voor wat de toekomst zal brengen; Kan ik rekenen op voldoende hulp en zorg als ik daar qua gezondheid behoefte aan heb?

Vaak zorgt deze bezorgdheid ervoor, dat men op latere leeftijd toch besluit om terug te keren naar het vaderland, zodat men in een bekende omgeving oud kan worden en verzekerd is van zorg in hun eigen taal. Hierop hebben we ingespeeld…

In Los Pinares (Cuevas del Almanzora) liggen twee bouwpercelen van 541 m² en 656 m². Op deze percelen ligt een bestemmingsplan voor de bouw van een vrijstaande woning van maximaal 2 verdiepingen (begane grond en eerste verdieping). De invulling en uitvoering van de bouw is redelijk vrij, zolang er maar rekening gehouden wordt met de maximale hoogte en de minimale afstand tot de perceelsgrens van 3 meter. Deze percelen worden nu te koop aangeboden voor slechts € 60/m².

Het idee is om met 3 eigenaren gezamenlijk de noodzakelijke hulp in te kopen. Er woont reeds een medewerker van de verkopers in de houten woning op het terrein. Hij onderhoudt de tuinen, helpt bij de schoonmaak en heeft een opleiding tot bejaardenhelper gevolgd. Op deze manier kan iedereen zelfstandig op een eigen perceel blijven wonen, terwijl de gewenste hulp altijd binnen handbereik is.

Lees verder over dit plan en neem contact op indien u interesse heeft.

Woning ID: 7836
Prijs: € 32.460 vanaf
Woning oppervlakte: 541 m2
Nieuwbouw
Omheind perceel
Op het platteland

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie: