Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

CDA592 – Dorpswoning in Ohanes

€ 89.000
, ,
Voeg toe aan favorieten

Deze duplex-woning ligt in het bergdorp Ohanes, op 45 minuten van Almería stad. Dit dorp beschikt over alle dagelijkse voorzieningen en biedt een prachtig uitzicht over de omliggende heuvels. Deze woning heeft 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot uitbreiding indien gewenst.

De voordeur is een authentieke houten deur die uitkomt in een betegelde hall met 2 kamers, één aan elke kant. Dubbele deuren geven toegang tot de woonkamer met houtkachel en voldoende ruimte voor een eethoek. Via dubbele deuren komt u op het terras. Enkele treden lager treft u de ruime eetkamer met uitzicht over het dorp. De gang leidt u naar een dubbele slaapkamer, een ruime kamer en een separate badkamer met douche. Aansluitend aan de woonkamer vindt u de nieuwe moderne keuken met apparatuur en een bijkeuken.

Een marmeren trap, met trapkast, brengt u naar de eerste verdieping met overloop en daaraan nog eens 3 dubbele slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op deze verdieping treft u tevens een deels overdekt terras van waaraf u een schitterend uitzicht heeft over de omgeving.

Deze karakterestieke royale woning beschikt over veel authentieke elementen, zoals houten plafonds met Spaanse tegels. Het dorp heeft een kerk, winkels en bars en op slechts 14 km treft u een ander dorp met nóg meer voorzieningen.

Stad:
Land: Spain
Woning ID: 9535
Prijs: € 89.000
Woning afmeeting: 158 m2
Woning oppervlakte: 100 m2
Kamers: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Balkon
Bestaande bouw
Bijkeuken
Buitenverlichting
Dakterras
Douche
Electrische boiler
In de bergen
Keuken apparatuur
Ligbad
Nabij winkels
Overdekt terras
Terras

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie: