Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

CDA666 – Volledig operationele Bed & Breakfast

€ 499.000
, ,
Voeg toe aan favorieten

Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 zelfstandige appartementen, 1 suite, wasruimte, zwembad, tuin, meerdere terrassen en een dakterras, gelegen op een perceel van 8.621 m² net buiten Albox.

Omdat deze Bed & Breakfast uit meerdere zelfstandige wooneenheden bestaat, beschrijven we elk appartement apart, in de volgorde van de video.

Casita
Een ‘tiny house’ van 24 m² bestaande uit een woon-slaapkamer met toog naar de keuken welke voorzien is van keukeninrichting, keramische kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met inloopdouche. Voor de ‘casita’ is er nog een privé overdekt terras.

Naast deze casita treft u de wasruimte met wasmachine waar gasten gezamenlijk gebruik van kunnen maken.

Het hoofdgebouw is vanuit twee zijden toegankelijk en elk appartement heeft een eigen, afsluitbare entrée.

Aan de voorzijde, aan de kant van de tuin met het zwembad, komt u via de voordeur in de gang welke toegang biedt aan:

Limon
Een dubbele suite met toegang tot een privé overdekt terras en voorzien van eigen badkamer met dubbele wasbekkens en een inloopdouche.

Granada
Een kleine opstap geeft toegang tot dit volledig zelfstandige appartement met zeer ruime en luxe woonkeuken met lange eettafel, houtkachel en aansluitend dubbele deuren naar het overdekte privé terras. Naast deze keuken annex eetkamer komt u in de woonkamer, gelegen op een verhoging en eveneens met houtkachel. Via deze zitkamer bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Aan de achterzijde treft u een groot terras met uitzicht over de rambla, de natuurlijke omgeving en de berg op de achtergrond. Vanuit dit terras heeft u toegang tot 3 appartementen via twee aparte ingangen:

Papaya
Een zelfstandig appartement met woon-eetkamer en open keuken met apparatuur. Dit appartement beschikt over 2 dubbele slaapkamers en een badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

De andere deur, aan de andere zijde van het terras, geeft toegang tot een gang van waaruit u de volgende 2 appartementen kunt betreden.

Oliva
Een zelfstandig appartement bestaande uit een woon-eetkamer met open keuken voorzien van apparatuur en daarnaast een dubbele slaapkamer met en-suite badkamer met dubbele wasbekkens en inloopdouche.

Cereza
Dit zelfstandige appartement is, net als ‘Granada’, in verschillende niveau’s gebouwd, gebruik makend van de vroegere indeling van de oorspronkelijke cortijo. U komt binnen in de keuken met apparatuur en verhoogde eettafel. Een opstapje van enkele treden brengt u in de zitkamer met houtkachel en van daaruit bereikt u de dubbele slaapkamer met en-suite badkamer, ook weer met een iets verhoogde liggen en voorzien van dubbele wasbekkens en inloopdouche.

In totaal beschikt deze Bed & Breakfast over 7 slaapkamers en 6 badkamers met daarnaast nog enkele bergruimte en een kantoor.

Aan de voorzijde leidt een trap naar het royale dakterras van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving, de bergen en de tuin.
In de aangelegde tuin kunt u genieten van de rust en de zon, om zo nu en dan af te koelen in het zwembad.

Deze Bed & Breakfast beschikt over alle vergunningen voor de verhuur van toeristische appartementen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Omdat alles gemeubileerd wordt verkocht, kunt u de bedrijfsactiviteiten direct voortzetten.

Zoals gezegd ligt deze cortijo net buiten Albox, op een rustige locatie, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Stad:
Land: Spain
Woning ID: 11909
Prijs: € 499.000
Woning afmeeting: 439 m2
Woning oppervlakte: 8,621 m2
Kamers: 10
Slaapkamers: 7
Badkamers: 6
Aan de rand van dorp / stad
Aangelegde tuin
Airconditioning koud/warm
Bestaande bouw
Bijgebouwen
Buitenverlichting
Dakterras
Douche
Dubbel glas
Electrische boiler
Fruitbomen
Goed onderhouden
In dorp / stad
Internet
Keuken apparatuur
Omheind perceel
Op het platteland
Open woonwijk / straat
Overdekt terras
Parkeerplaats
Privé zwembad
Satelliet televisie
Terras

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie:

Vergelijk eigenschappen

Vergelijkbare Advertenties

CDA666 – Luxe Bed & Breakfast met...

76 439 m2
Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 ...
Oorspronkelijke cortijo die geheel verbouwd is tot luxe Bed & Breakfast, bestaande uit 5 zelfstandige appartementen, 1 suite, wasruimte, zwembad, ...
€ 499.000