Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

CDA707 – Gereformeerde cortijo met 4 slaapkamers, 4 badkamers en zwembad

€ 195.000
, ,
Voeg toe aan favorieten
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gereformeerde cortijo met 4 slaap- en 4 badkamers met een totale oppervlakte van 228 m² op een perceel van 623 m². In deze cortijo zijn diverse traditionele kenmerken bewaard gebleven waaronder de houten balken. Er is een privé zwembad en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Deze woning ligt op korte afstand van het centrum waar u alle voorzieningen treft, zoals supermarket, winkels, bars, medische post, etc.

Via de dubbele poort komt u op het perceel en naast de oprit ziet u het zwembad. Aan de zijkant van de cortijo is een terras met toegang tot de kleinere woonkamer. De voordeur bereikt u via het overdekte terras met pergola grenzend aan de voortuin.

De voordeur geeft toegang tot de hall van waaruit u door kunt lopen naar de grote woonkamer met houtkachel en trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de andere zijde van de hall komt u in de eetkamer met toegang tot de badkamer/bijkeuken die verbonden is met de dubbele slaapkamer op de begane grond. Via de toog in de eetkamer komt u in de kleine woonkamer met houtkachel en toegang tot het terras aan de zijkant van de cortijo. Door deze kamer bereikt u de volledig ingerichte keuken.

De trap in de grote woonkamer leidt naar de 1e verdieping waar u de ruimte master-bedroom treft. Deze kamer heeft een en-suite badkamer met douche en een grote kleedruimte. Aan de andere kant van de overloop treft u een badkamer met ligbad en douche met daarnaast een dubbele slaapkamer. Aan het eind van de gang komt u in de 4e dubbele slaapkamer met en-suite badkamer met douche.

Deze cortijo beschikt over 1 dubbele slaapkamer met en-suite badkamer op de begane grond, 2 dubbele slaapkamers met en-suite badkamers op de 1e verdieping, een 3e dubbele slaapkamer op de verdieping en een familie-badkamer, eveneens op de verdieping.

Bekijk de video en kijk eens rond via de interactieve 360° virtuele bezichting om een beter beeld te krijgen van de indeling!

360° VIRTUELE BEZICHTIGING:

Woning ID: 12946
Prijs: € 195.000
Woning afmeeting: 228 m2
Woning oppervlakte: 623 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Aan de rand van dorp / stad
Aangelegde tuin
Bestaande bouw
Buitenverlichting
Douche
Dubbel glas
Electrische boiler
Goed onderhouden
In dorp / stad
Internet
Keuken apparatuur
Ligbad
Nabij bar / restaurant
Nabij winkels
Omheind perceel
Open woonwijk / straat
Openhaard
Parkeerplaats
Privé zwembad
Terras

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie: