Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

CDA733 – Indrukwekkende villa in Cabrera, Turre met fantastisch uitzicht.

€ 425.000
, ,
Voeg toe aan favorieten
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indrukwekkende villa in Cabrera, Turre met fantastisch uitzicht. Gelegen in de Sierra Cabrera-bergen, in een doodlopende straat van drie woningen met goede toegang en op korte afstand van 2 minuten van de boog van Cabrera (Arco de Peter Grosscurth) met een kleine bar en populair restaurant in de buurt, inclusief de gemeenschappelijke postkamer. Slechts 7,6 km van de belangrijkste supermarkt in Turre en andere voorzieningen of 15 km (25 minuten) van het commerciële centrum in Mojácar Playa.

De woning bestaat uit een afgesloten oprit naar de dubbele garage met berging in de onderverdieping, met badkamer, extra kamer en verschillende ramen en potentieel om te verbouwen tot een garage plus een zelfstandig appartement. Boven treft u de hoofdvilla met groot terras aan de voorzijde met een mooie fontein en privézwembad. Grote hal met aan uw linkerhand de slaapkamer op de begane grond met en-suite badkamer, trapopgang en aan de rechterkant is een moderne keuken met eethoek met aansluitend de woonkamer met open haard. Zowel de woonkamer als de keuken hebben toegang tot het achterterras en de woonkamer heeft ook een patiodeur die leidt naar het zwembad.

Op de verdieping geeft de centrale overloop toegang tot een logeerkamer, een familiebadkamer en de hoofdslaapkamer met kleedruimte, en-suite badkamer en toegang tot een groot terras.

Een zeer mooie villa met een goede geschiedenis van vakantieverhuur (wat ook betekent dat het voor een bepaalde tijd kan worden afgesloten en achtergelaten zonder constant onderhoud nodig te hebben) of een ideaal gezinshuis om het hele jaar door te bewonen. Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van 161,48m² met een totale perceelsgrootte van 1.357m².

Bekijk de video en doe de 360° virtuele bezichtiging om een goed beeld te krijgen van deze villa.

360°-TOUR

Stad:
Land: Spain
Woning ID: 13404
Prijs: € 425.000
Woning afmeeting: 161 m2
Woning oppervlakte: 1,357 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 4
Aan de rand van dorp / stad
Airconditioning koud/warm
Bestaande bouw
Bijkeuken
Buitenverlichting
Carport
Dakterras
Douche
Dubbel glas
Electrische boiler
Garage - inpandig
Goed onderhouden
In de bergen
In dorp / stad
Internet
Keuken apparatuur
Ligbad
Nabij bar / restaurant
Omheind perceel
Open woonwijk / straat
Openhaard
Parkeerplaats
Privé zwembad
Terras

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie: