Klik om zoom mogelijk te
Loading Maps
We hebben er geen resultaten gevonden
Map openen
Bekijken Roadmap Satelliet Hybrid Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige Volgende
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
We hebben gevonden 0 resultaten. Wilt u nu de resultaten laden?
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Finca El Olivo – Nieuwbouw villa’s op een perceel van 20.000 m²

€ 240.350
, ,
Voeg toe aan favorieten

Net buiten de stad Lorca, beschermd door de bergketen waar ook het beroemde kasteel op gebouwd is, vindt u Finca El Olivo. Een oase van in totaal 5 percelen met een totale oppervlakte van 10 hectaren (100.000 m²) met zicht op het kasteel. Hier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke woondroom uit te laten komen en uw Spaanse villa te laten bouwen volgens uw specifieke wensen zowel qua ontwerp en indeling als op het gebied van materialen en afwerking.

Op Finca El Olivo woont u op een ruim perceel van 20.000 m², dat u, naast uw villa met zwembad, geheel naar eigen idee kunt inrichten. Bovendien wordt er binnen Finca El Olivo extra aandacht besteed aan een energiebewuste leefstijl, zónder dat u daarbij concessies moet doen op het gebied van wooncomfort en luxe. Zo worden de villa’s dusdanig ontworpen dat ze zon en warmte ‘vangen’ gedurende de wintermaanden en koeling verzorgen in de warmere perioden. Elektra wordt voor elke individuele villa opgewekt via zonnepanelen, zodat u in uw eigen stroombehoefte kunt voorzien en nooit meer een factuur van het electriciteitsbedrijf ontvangt.

Binnen Finca El Olivo heeft u de keuze uit een aantal basismodellen. Bij het uiteindelijke ontwerp van uw villa kunt u gebruik maken van deze modellen en het voor u meest aansprekende model aanpassen, uitbreiden, etc. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om geheel naar eigen idee een nieuw ontwerp te (laten) maken. Als u vooraf al een idee heeft hoe uw Spaanse villa eruit dient te zien, kunt u uw ontwerp uiteraard meenemen, zodat we dit nader kunnen bespreken en uit kunnen werken.

Stad:
Land: Spain
Woning ID: 10402
Prijs: € 240.350
Woning afmeeting: 157 m2
Woning oppervlakte: 20,000 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Buitenverlichting
Dakterras
Douche
Dubbel glas
Electrische boiler
Goed onderhouden
Ligbad
Nieuwbouw
Omheind perceel
Op het platteland
Openhaard
Overdekt terras
Parkeerplaats
Privé zwembad
Terras
Zonne-energie

Stuur ons een bericht voor antwoorden op vragen, brochure of meer informatie:

Vergelijk eigenschappen

Vergelijkbare Advertenties

CCA327 – Villa met 3 slaapkamers, 2 b...

32 184 m2
Gemeubileerde vrijstaande villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad en carport, gelegen op een ...
Gemeubileerde vrijstaande villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad en carport, gelegen op een perceel van 20.000 m² in La ...
€ 265.000